EETHUIS II FORNO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 967 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis II Forno. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 16:16 Heerlijke vegetarische pizza gegeten met artisjokken en verse ingrediënten. online besteld, de levertijd zou een uur zijn maar de bezorger stond er met een 15 min.
27 nov 2022 om 20:54 We hadden om 16.40 besteld voor bezorging om 18.00 gevraagd, is natuurlijk druk moment dus niet gek dat t na 18.30 werd
27 nov 2022 om 20:02 40 minuten na beoogde tijd. Niet naar de opmerkingen gekeken.
26 nov 2022 om 19:48 Alles prima voor elkaar, snel bezorgd.
23 nov 2022 om 22:02 Ik had van een vorige bestelling een QR code gekregen voor een gratis blikje. Dit werkte helaas niet. Ik had een kapsalon shoarma. Er zat zilverfolie overheen waar de kaas aan bleef plakken. De shoarma was droog en de friet veel te kort gebakken.
21 nov 2022 om 21:23 Duurde 2 uur dus niet snel bezorgd
21 nov 2022 om 14:39 De bestelling kwam bijna een uur te laat. Helaas was de friet en de gehaktbal welke we besteld hadden koud. De kapsalon was nog wel prima op temperatuur en ook qua smaak erg goed.
21 nov 2022 om 11:00 Bezorging na bijna 2 uur en pizza niet warm meer
21 nov 2022 om 9:08 Om 19u besteld, om 20:50 werd het bezorgd....2 kapsalons. En het is nou niet dat ze zo uitgebreid bereid zijn met groente..beetje sla dat was het.. Als je toch van te voren weet dat het druk gaat worden,zorg dan dat je je shit in orde hebt.
21 nov 2022 om 3:39 Bezorgtijden was 2, 5 en een kwartier zonder bericht van il forno
20 nov 2022 om 21:52 Om 18.30 uur besteld om 21.00 uur bezorgd. Vanuit II Forno geen bericht. Zelf 2 maal gebeld. Om 20 uur moest de pizza nog in de oven. Eten was verder wel smakelijk. Tip: laat even iets van je horen, dan weet de klant waar hij/zij aan toe is.
20 nov 2022 om 20:14 Ik moets anderhalf uur wachten !!!!! Uitindelijk ging ik hed maar zelf halen want anders moets ik nog een half uur wachten!!!!!! En het eten was ook nog snel koud!!!